Castelldefels

S’instal·len nous radars per millorar la seguretat viària

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC Castelldefels dóna suport a les noves mesures de seguretat del trànsit aplicades pel govern municipal amb tal de reduir accidents i millorar la seguretat dels vianants i els conductors de la ciutat

El govern municipal de Castelldefels ha instal·lat recentment 4 nous dispositius de control de velocitat per millorar la seguretat viària i reduir els accidents a les zones on s’acumulen les majors infraccions i els sinistres més greus.

Els radars es troben distribuïts a l’avinguda Constitució, l’avinguda del Canal Olímpic i al Passeig Marítim. Es tracta de les vies on la Policia Local ha detectat una major concentració d’incidències.

La instal·lació dels radars sorgeix com una petició ciutadana resultant dels pressupostos participatius que es van fer l’any 2018, on es va demanar al govern municipal actuar per reduir els accidents de trànsit i millorar la seguretat viària.

Després de fer un estudi de les vies més conflictives es va arribar a la conclusió que aquests eren els punts on la velocitat era un dels factors principals que motivaven l’accidentalitat.

Rebutgem de manera rotunda les acusacions públiques del PP Castelldefels d'assenyalar la instal·lació de radars amb afany recaptatori i demanem un mínim de responsabilitat política i coherència amb el seu passat com a govern de la ciutat fa relativament pocs anys.

El PSC Castelldefels recolza al govern municipal en la instal·lació d’aquests nous dispositius, ja que sempre hem apostat per la protecció dels vianants i els conductors de la ciutat i així construir un Castelldefels més segur per a tots.