Castelldefels

Comunicat del PSC Castelldefels

  • Actualitzat:
  • Creat:

Comunicat del Partit dels Socialistes de Castelldefels

Des del Partit Socialista de Castelldefels hem rebut, juntament amb altres forces polítiques del Govern, una carta signada pel Grup de Movem En Comú Podem. Un escrit en què Movem-ECP expressa el desig de restablir el diàleg per tal de donar suport a les polítiques de progrés impulsades des del Govern municipal.

El PSC ha demostrat durant diferents mandats la voluntat de col·laboració amb les diferents forces polítiques en benefici de Castelldefels. Una vocació que s'ha accentuat en l'emergència sanitària, quan hem insistit al conjunt de partits en la necessitat de deixar de banda les sigles i els interessos partidistes, i centrar-se a sumar esforços per fer front a la pitjor crisi sanitària dels darrers 100 anys.

D'aquesta manera, continuarem treballant amb totes les forces polítiques del Consistori per arribar a un acord de majoria que permeti a Castelldefels disposar d'uns pressupostos excepcionals en un context excepcional. La voluntat socialista és sumar el nombre més gran de suports possibles, ampliant la representativitat dels pressupostos, i reforçant les mesures que han d'ajudar al municipi a tirar endavant.

Des del Partit Socialista hem respectat en tot moment el procés de crisi política interna que ha experimentat Movem En Comú Podem en els darrers mesos, i entenem la voluntat de diàleg que ens han expressat de forma oficial i a través de les xarxes socials, com la millor conclusió possible en la voluntat de sumar esforços.

Des del PSC continuarem avançant amb la mà estesa i la voluntat de diàleg cap al conjunt de forces polítiques. Convençuts que ara, més que mai, la suma d'esforços és la millor garantia de progrés.