Castelldefels

Comença el curs escolar amb totes les mesures de precaució

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC Castelldefels dona suport a les mesures que està prenent el govern municipal per garantir una tornada a l’escola segura

El dia 14 de setembre comença el curs escolar a Catalunya i des del govern municipal s'estan prenent totes les mesures de prevenció necessàries en coordinació amb els agents implicats per córrer els menors riscos i que l’alumnat i el professorat tornin a l'escola amb totes les garanties.

Entre les mesures pactades per la tornada es contempla la reducció dels grups a un màxim de 20 alumnes. La mascareta serà obligatòria per totes les etapes educatives a partir dels 6 anys, eximint d’aquesta norma als cursos d’infantil.

El dret a una educació pública estarà garantit en tot moment i no es contempla el tancament de cap centre. També continuarà operatiu el servei de menjador de totes les escoles.

Per un control efectiu de la COVID-19 als centres educatius, es preveu el nomenament d’un referent a cada CAP per atendre les escoles. A més, es realitzarà un cribratge de la població escolar mitjançant PCR.

L’Ajuntament posa a disposició les instal·lacions municipals per a qualsevol ús si fos necessari, cosa que valorem positivament i que animem a totes les administracions a adoptar aquesta posició de col·laboració.

Des del PSC Castelldefels recolzem plenament les decisions valentes que s’estan prenent des del govern municipal per tal de garantir un retorn escolar que asseguri una educació de qualitat pels alumnes a la vegada que unes condicions segures i de protecció envers el virus de la COVID-19.